Vrouw wordt achtervolgd door een parade van zwerfdieren

De beelden in dit volgende verhaal lijken het resultaat te zijn van een soort tovenarij, maar ze zijn zo echt als maar kan! Een Turkse vrouw werd op straat gezien terwijl ze gevolgd werd door een parade van dieren – van vogels tot katten.

Tijdens een bezoek aan het huis van haar moeder in Turkije zag Dilara İlter een vrouw wandelen, maar de vrouw was niet alleen. Ze werd gevolgd door tientallen verschillende soorten dieren – katten, honden en vogels. Het zag eruit als een vrolijke optocht. Dilara kon haar ogen niet geloven en filmde de bijzondere dieren parade met haar telefoon. Maar waarom volgden deze dieren de vrouw?

“Toen ik de vrouw zag lopen met al die dieren achter haar aan dacht ik dat ze een soort magiër was.”

Nee helaas, de vrouw beschikt niet over magische krachten. Maar heeft wel een betoverend goed hart. De moeder van Dilara vertelde haar dochter dat deze dame iedere dag langsloopt. En iedere dag verzamelt ze een parade aan zwerfdieren achter zich aan.

De vrouw voert namelijk de zwerfdieren in de buurt. En deze herkennen haar direct. Zodra ze de vrouw zien lopen ze met haar mee naar de plek waar ze eten krijgen. De raven en andere vogels uit de buurt pikken graag een graantje mee en zo ontstaat iedere dag deze bijzondere dieren optocht.

De moeder van Dilara heeft de vrouw onlangs opgezocht, maar de vrouw is helaas te verlegen om commentaar te geven. Ze haalt genoeg voldoening uit de kwispelende staarten en volle buikjes van de zwerfdieren. Een interview zit er daarom niet in.

Deze lieve vrouw verdient zeker een duimpje omhoog! Geweldig wat zij doet voor de dieren in de buurt. En ze brengt ook nog een lach op de gezichten van haar buurtbewoners door iedere dag (onbedoeld) een zwerfdieren parade te organiseren.