Ze voert al jaren kraaien en nu brengen ze haar bijzondere cadeautjes

Gabi Mann is een 8-jarig meisje met een zeer ongewone groep beste vrienden: een zwerm kraaien. Al jaren hebben Gabi en de kraaien een hele bijzondere band.

Je denkt misschien dat het geven van cadeautjes een gewoonte is die alleen mensen hebben. Een verjaardag, huwelijk of afstuderen is niet compleet zonder een mooi geschenk en ook wanneer we bij iemand op visite gaan nemen we vaak een presentje mee om te bedanken voor de gastvrijheid. Maar Gabi Mann uit Seattle (VS) weet inmiddels wel beter.

Credit: Lisa Mann

Gabi en de kraaien

Toen Gabi 4 jaar oud was ontdekte ze dat de zwerm kraaien, die gewoonlijk in haar woonwijk rondhingen, het voedsel wat zij per ongeluk op de grond liet vallen maar wat graag opaten. Dus begonnen zij en haar broertje hun lunch met de vogels te delen. Maar moeder Lisa zag natuurlijk liever dat haar kinderen hun lunch zelf op aten.

Nu voeren Gabi en haar moeder de kraaien samen in de achtertuin van het huis. Ze hebben speciale voederbakken geplaatst waar de vogels kunnen genieten van hondenbrokken en pinda’s. Al ruim 4 jaar komen de kraaien iedere dag bij het gezin in de tuin eten. Moeder Lisa vindt het enorm leuk om te zien dat Gabi zo geïnteresseerd is in de vogels en zo liefdevol met ze omgaat.

De kraaien waarderen de gratis maaltijden van Gabi enorm. En ze laten dit op een hele bijzondere manier aan haar weten.

Lees verder op de volgende pagina: