Vrouw vindt iets onverwachts in haar tweedehands tas van 3 dollar

Een onverwachte ontdekking

Toen Sarah de luiertas mee naar huis nam merkte ze dat hij zwaarder was dan ze verwachtte. Eenmaal thuis aangekomen besloot ze op onderzoek uit te gaan. En ze vond een scheurtje in de binnenvoering. Dat wat de tas zo zwaar maakte was waarschijnlijk tussen de voering terecht gekomen. Dit kon een onaangename verrassing worden, we hebben het per slot van rekening over een luiertas…

Vrouw vindt camera in tweedehands tas

Maar wat ze in de voering aantrof was iets heel anders dan de verwachte luier of billendoekjes. Sarah ontdekte een blauwe digitale camera inclusief volle geheugenkaart!

Waardevolle herinneringen

We weten allemaal dat herinneringen ontzettend waardevol zijn. Wie wel eens zijn telefoon, camera of fototoestel is kwijtgeraakt weet precies hoe dit voelt. De camera is te vervangen maar al die mooie herinneringen en foto’s zijn voor altijd verdwenen.

Vrouw vindt camera in tweedehands tas

Opzoek naar de eigenaar

Sarah besloot daarom alles op alles te zetten om de eigenaar van de camera te vinden. Ze dacht eerst dat dit een lang en moeilijk proces ging worden. Maar dankzij de wondere wereld van het internet had ze de eigenaar al binnen een paar uur gevonden!

Ja je leest het goed. Sarah is geen privédetective, het enige wat ze deed was een paar foto’s van de camera op Facebook posten met het volgende bericht:

“Weet iemand wie deze familie op de foto’s is? Ik wil ze graag hun camera en foto’s teruggeven.”

Al snel herkende iemand de vrouw op de foto’s. Ze bleek Katie Conner te zijn en ze woonde zelfs vlak in de buurt van Sarah. De twee dames maakte gelijk een afspraak om elkaar te ontmoeten. Toen Sarah richting de auto van Katie liep herkende ze haar direct. Ze kon niet wachten Katie de camera en foto’s te geven.

Katie was Sarah enorm dankbaar dat ze de camera en foto’s aan haar terug wou geven en de moeite had gedaan haar te vinden. Maar Katie verteld nog iets opmerkelijks. Ze had nooit meer verwacht de foto’s en herinneringen ooit terug te krijgen. Sterker nog, ze was eigenlijk vergeten dat ze ooit een camera was kwijtgeraakt. Het blijkt namelijk al 7 jaar geleden te zijn! Katies zoontje op de foto’s is inmiddels al 8 en zit in groep 5 van de basisschool.

Hoe leuk is het om na zoveel jaar weer foto’s van je kinderen en familie te zien. Dit is toch één groot cadeau! Sarah vindt niet dat ze iets bijzonders heeft gedaan.

“Ik denk dat iedereen in mijn situatie hetzelfde had gedaan”.

Nou Sarah, dat hopen wij ook! Toch krijg je van ons een dik compliment!

Volg jij The Scoop al op Facebook? Doen, is leuk! Zo blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste verhalen.