Vrouw vindt een geheime kamer achter de badkamerspiegel van haar appartement

geheime kamer badkamerspiegel

Het is de droom van veel mensen. Plotseling een extra kamer in je huis ontdekken achter een geheime deur of los zittende plank. Het gebeurde Samantha Hartsoe. Zij vond een geheime kamer achter de badkamerspiegel van haar appartement. En natuurlijk deed Samantha wat elke twintiger zou doen; ze legde het complete avontuur vast en deelde het op Tik Tok.

Samantha woont in een appartement in New York samen met een aantal huisgenoten. De huurprijzen in New York zijn enorm hoog, dus appartementen zijn klein en worden vaak door meerdere mensen gedeeld.

Vreemde luchtstroom in haar huis

Op een koude dag lukt het Samantha maar niet om de temperatuur in haar appartement omhoog te krijgen. Ze voelt ook constant een koude luchtstroom. Als ze haar huisgenoten vraagt of zij hier op hun kamers ook last van hebben blijkt ze de enige te zijn.

Tijd om op onderzoek uit te gaan

De hoogste tijd om op onderzoek uit te gaan. Al snel ontdekt ze waar de tocht vandaan komt. En dat is nogal ongewoon, want er komt een luchtstroom vanachter haar badkamerspiegel vandaan! Als ze de spiegel van de muur tilt kan ze haar ogen niet geloven. Ze zit een gat in de muur en die leidt naar een kleine ruimte. Haar huisgenoten denken eerst dat het de ruimte tussen de muren is omdat er leidingen en elektra te zien is. Maar als Samantha met een zaklamp schijnt is duidelijk te zien dat er een geheime kamer achter haar badkamerspiegel verborgen zat!

Lees verder op de volgende bladzijde en ontdek wat Samantha tegenkomt als ze de geheime kamer achter haar badkamerspiegel binnen gaat: