Haar verloren tas wordt na 63 jaar eindelijk gevonden, en dit zit erin

In 1957 verloor de toen 15-jarige Patti Rumfola haar tas op de Hoover High School in Ohio. En nu, jaren later werd de tas eindelijk gevonden.

Iedereen raakt wel eens wat kwijt. Of het nu gaat om een sok die eenzaam uit de wasmachine tevoorschijn komt, een boek dat je in de trein hebt laten liggen of iets waardevols als je telefoon. Wanneer je deze spullen nooit meer terugziet blijft het een mysterie waar ze zijn gebleven.

Verder lezen: Sokken monster? Hier blijven de verloren sokken in je wasmachine.

Maar het mysterie rond de tas van Patti werd na 63 jaar eindelijk opgelost. Haar tasje stond al die tijd op de plek waar ze hem als tiener had achter gelaten.

Toen een medewerker van de Hoover High School een loszittend paneel van een locker wilde repareren vond hij het tasje. Elke rij lockers eindigt namelijk met een lange plint die het lege stuk tussen de lockers en de muur afdicht. Dit paneel kwam bij een van de lockers los te zitten dus ging conciërge Chad Pyle dit repareren. Toen hij bezig was viel zijn oog op een rood voorwerp. Hier vond hij het tasje, tussen de muur en de locker, onder een dikke laag stof.

Niemand was er in al die jaren aan geweest. Hierdoor was het tasje een ware tijdscapsule geworden. De inhoud gaf een perfect beeld van de spulletjes die een tiener in de jaren 50 zich droeg.

Lees verder op de volgende pagina en ontdek wat er ik de tas zat: