Geniet deze Valentijnsdag van een driegangendiner bij de FEBO

Wat is er romantischer dan een dinertje met je liefje. Maar een beetje cliché is het natuurlijk wel. Wil je dit jaar iets origineels doen voor een schappelijk prijsje? Reserveer dan voor Valentijnsdag een tafeltje bij de FEBO.

Valentijnsdag FEBO
Credit: Marco Verch

Voor één keer wordt de beroemde FEBO op het Stationplein in Amsterdam omgetoverd tot een romantisch restaurant. Alleen deze FEBO doet mee omdat dit de eerste FEBO-vestiging ban banketbakker Johan Izaäk de Borst was. Speciaal voor Valentijnsdag krijgt de FEBO ook weer even haar oude naam: Maison FEBO.

Je kan hier genieten van een speciaal driegangendiner. Als voorgerecht kan je genieten van een mini-krokettentrio. Het hoofdgerecht is een grillburger en het toetje een heerlijke chocolade bitterbal van gesmolten 70%-repen van het duurzame merk Hands Off My Chocolate. Er is ook een vegetarisch menu te kiezen.

Je hoeft tijdens je date niet steeds van tafel te lopen om je volgende gang uit de muur te trekken. Speciaal voor Valentijnsdag wordt je door personeel bedient. En het kost je maar 15 euro p.p. Natuurlijk wel op tijd reserveren, want de plekken vliegen als warme broodjes over de toonbank. Dit kan hier op de website van de FEBO.

Heb je geen date met Valentijnsdag? Geen probleem, er is ook een singelstafel. Misschien ontmoet je hier wel de liefde van de lezen! Het is zeker een goed “hoe-hebben-jullie-elkaar-ontmoet-verhaal”.

Heb je geen plekje meer kunnen bemachtigen? Geen probleem, want de FEBO bezorgd ook thuis via Thuisbezorgd of Deliveroo. En speciaal voor Valentijnsdag krijg je (zolang de voorraad strekt) op 14 februari een gratis Valentijnsverpakking van 6 chocolade bitterballen bij je bestelling. Zo kan je ook thuis een romantisch FEBO dinertje voor je liefje organiseren.

Volg jij The Scoop al op Facebook? Doen, is leuk! Zo mis je nooit meer onze leukste artikelen.