Teckel en zeehond ontmoeten elkaar op vakantie en zijn gelijk beste vrienden

We hopen dat je helemaal klaar bent om “aawh” te zeggen, want deze foto’s gaan zeker je hart doen smelten. Melanie Talbot kon gelukkig snel haar camera pakken om dit lieve moment tussen haar teckel en een zeehond vast te leggen.

Credit: Melanie Talbot

Toen de 47 jarige Melanie met haar hond Stanly het Sea Life Trust Cornish Seal Sanctuary in Cornwall (Engeland) bezocht had ze nooit kunnen bedenken wat er die dag ging gebeuren. In deze opvang worden zieke, gewonde en verzwakte zeehonden opgevangen. Ze kunnen hier aansterken om vervolgens weer in het wild uitgezet te worden.

Stanley en Aayla, de landhond en de zeehond

Stanly is een teckel van 2 jaar oud en enorm lief en nieuwsgierig. Ze zette Stanly daarom op de rand voor het glas van het aquarium zodat hij naar de zeehonden kon kijken. En de teckel trekt al snel de aandacht van één specifieke zeehond, Aaya.

De zeehond zwemt naar Stanly toe en de twee zijn direct beste vrienden. Melanie pakt haar camera erbij om deze bijzondere band vast te leggen. Gelukkig, want nu kan de hele wereld genieten van deze lieve beelden!

Lees verder op de volgende pagina voor meer lieve beelden van deze twee vrienden: