De reactie van deze vrouw die haar gestolen hond terugziet doet je hart smelten

Wanneer je huisdier plotseling verdwijnt breekt dit je hart. Iedereen die thuis een beestje heeft kan zich dit voorstellen. Het is plotseling zo stil in huis. Je zal alles op alles zetten om je geliefde viervoeter weer terug te vinden.

Eind vorige week gebeurde het ondenkbare voor het baasje van hond Ruby. Haar auto werd gestolen in Charlotte, North Caroline (VS). Maar de dief nam niet alleen haar auto mee, haar labrador pup Ruby zat nog in de auto!

Opzoek naar pup Ruby

Ze deed direct aangifte van de diefstal van haar auto én haar hond. De politie van Charlotte-Mecklenburg ging direct aan de slag. Ze begeren heel goed dat de diefstal van een huisdier enorm pijnlijk is voor het baasje. Maar enkele spannende dagen later was er nog steeds geen teken van Ruby. Misschien had de dief het beestje wel uit de auto gezet, of was er iets vreselijks gebeurd.

Maar de politie geeft niet op en blijft zoeken. Dan krijgen ze het verlossende telefoontje. Ruby was gevonden en in goede gezondheid! Agenten haalde het hondje op en reden direct langs het huis van Ruby’s baasje. Ze konden niet wachten Ruby en haar eigenaar te herenigen.

De vrolijke hereniging tussen hond en baasje

De politie van Charlotte-Mecklenburg deelde de hartverwarmende video op Facebook van het moment dat ze de vermiste pup terugbrachten naar haar rechtmatige eigenaar. Dit is echt het blijste wat je vandaag gaat zien:

Hier wordt iedereen toch vrolijk van! De video raakt de harten van heel veel mensen en gaat daarom viral. Hij is al duizenden keren bekeken, geliked en gedeeld. Wie ga jij een glimlach bezorgen vandaag?

reactie vrouw gestolen hond
Charlotte-Mecklenburg Police Department

Volg jij The Scoop al op Facebook? Doen, is leuk! Dan mis je nooit meer zulke leuke video’s.