Mijn ouders gaven stiekem mijn kat weg toen ik ze vroeg op haar te passen

ouders geven kat weg

Het zal je maar gebeuren. Je laat in goed vertrouwen je huisdier achter bij je ouders, maar dan hoor je op een dag dat jou kat weg is..

Op Reddit deelde gebruiker nexerxe een aangrijpend verhaal. In de rubriek `krankzinnige ouders´ vertelde ze dat ze haar ouders had gevraagd op haar kat Spotty te passen. Maar dan hoort ze dat haar ouders de kat stiekem hebben weg gegeven!

De echtere naam van nexerxe is niet bekend dus we zullen naar haar blijven verwijzen als Nexerxe.

Toen Nexerxe het huis verliet om aan haar eerste collegejaar te beginnen, kon ze haar geliefde kat Spotty helaas niet meenemen. Huisdieren waren in op de studenten campus niet toegestaan en de universiteit is 3 uur reiden van haar ouderlijkhuis. Daarom vroeg ze aan haar ouders of haar kat Spotty nog een jaartje bij ze mocht blijven wonen. Haar tweede college jaar was ze van plan andere woonruimte te regelen zodat je haar kat weer in huis kon nemen. Tot die tijd beloofde haar ouders voor Spotty te zorgen.

Bijna weer samen

Het eerste college jaar van Nexerxe zit er bijna op. Ze heeft nog twee maanden te gaan voordat ze haar studentenkamer op de campus gaat verlaten. Ze heeft het jaar hard gewerkt en kan gelukkig rondkomen van haar bijbaan. Maar dan belt haar moeder, en deze heeft een nogal vreemd nieuwtje..

Lees het vervolg op de volgende pagina: