Koppel verbouwt oude treinwagon tot een fantastische tiny house op wielen

Dan en Anabel droomden altijd al van een tiny house. Maar de twee kunstenaars wilden ook iets unieks creëren en hun eigen stijl en creativiteit tonen. Ze vonden de oplossing voor hun tiny house in een oude treinwagon uit de Tweede Wereldoorlog.

Met veel liefde, zorg en hard werk weten ze de oude treinwagon om te toveren tot een prachtig tiny house. Het eindresultaat is een artistiek pension waar al hun gasten graag verblijven. Het valt zelfs zo in de smaak dat het moeilijk is om hun gasten weer te laten vertrekken.

Van oude treinwagon tot tiny house

treinwagon tiny house
Bron: Living Big In A Tiny House/YouTube

Dan en Anabel kochten de oude treinwagon van een sloopbedrijf in Nebraska. De wagon was al meer dan 70 jaar oud, en dat was te zien! Maar ze willen deze oude en historische look graag behouden. Dus in plaats van over de oude verf heen te schilderen, laten ze de buitenkant van de trein wagon zoals deze is.

De treinwagon is mooi, maar helaas zelfs te klein voor een tiny house. Daarom besluiten Dan en Anabel om er een tweede verdieping op te bouwen. Ze willen het authentieke karakter behouden en gebruiken daarom glas, ijzer en hout.

Bekijk de foto’s van de binnenkant op de volgende pagina. De badkamer wil je zeker niet missen: