Orang-oetan moeder wordt eindelijk herenigd met haar ontvoerde baby

Nog meer tegenslag

Ze weten Clarita te bevrijden maar ze is er niet goed aan toe. Omdat ze bij haar moeder is weggehaald en niet kon drinken is ze ondervoed. Ze heeft een direct medische hulp nodig en wordt naar de intensive care-kliniek gebracht.

Clarita blijft een week in deze kliniek om aan te sterken. Ook wordt ze behandeld voor een pijnlijke huidhuidslag. Het is helaas niet anders maar het liefst hadden ze moeder en baby orang-oetan zo snel mogelijk herenigd. Iedere dag die voorbij gaat vergroot het risico dat moeder Clara haar baby niet meer accepteert.

Moeder en dochter eindelijk herenigt

Omdat moeder en dochter orang-oetan al enige tijd gescheiden waren, was niet te voorspellen hoe de hereniging zou verlopen. Het personeel was bezorgd dat Clara de kleine Clarita zou kunnen afwijzen en misschien zelfs wel verwonden doen. Daarom introduceerde ze de twee heel voorzichtig aan elkaar. En dan gebeurt er iets prachtigs!

Bekijk het zelf in de onderstaande video. En vergeet deze mooie hereniging tussen moeder en dochter niet te delen met je vrienden en familie op Facebook.

Volg jij The Scoop al op Facebook? Doen, is leuk! Dan mis je nooit meer onze artikelen.