Oprah Winfrey’s huis van 90 miljoen dollar is werkelijk prachtig

Oprah Winfrey is ongetwijfeld één van de meest succesvolle publieke figuren in de moderne geschiedenis. Onze favoriete televisie koningin heeft een nettowaarde van ongeveer 3,1 miljard dollar. Ondanks dat ze constant in de spotlight staat, is haar huis in Zuid-Californië grotendeels voor het publiek geheim gebleven. Dus hoe ziet haar landhuis er van binnen en buiten uit? Laten we een kijkje nemen.

Liefde op het eerste gezicht

Oprah Winfrey heeft meerdere huizen in Amerika, maar haar huis in Montecito, Californië is het meest indrukwekkend. In 2001 werd Lady O uitgenodigd voor een feest in dit  prachtige landhuis. Ze was op slag verliefd op het huis en de omgeving. Het huis was eigendom van Robert Veloz, een gigant in de luchtvaartindustrie, en het was niet te koop. Maar Oprah trok te stoute schoenen aan en bood Veloz 52 miljoen dollar voor zijn landhuis! Dit was op dat moment het grootste bedrag voor een privéwoning ooit.

Oprah huis 90 miljoen

Inmiddels is het adembenemende landhuis van 2137 m2 bijna 90 miljoen dollar waard. Het huis van Winfrey is zeker niet klein maar ligt wel in het relatief kleine stadje Montecito, Californië. Je vindt er lange kuststroken, geweldige restaurants en boetieks. Oh, en een spectaculair handjevol beroemdheden, waaronder Jeff Bridges, Julia Louis-Dreyfus, Rob Lowe en Ellen Degeneres.

Oprah wilde haar huis graag een naam geven. Ze was aanvankelijk van plan het huis Tara II te noemen omdat het haar deed denken aan Gone With The Wind. Maar haar vriend Bob Greene stelde de naam ‘Het Beloofde Land’ voor en Oprah was direct verkocht.

Hoe het huis er van binnen uitziet ontdek je op de volgende pagina: