Zijn vader verliet hem, en nu is hij de ultieme ‘online-vader’

Na het maken van online video’s voor kinderen en jongeren die opgroeien zonder vader, heeft een man uit Washington in slechts 6 dagen tijd meer dan 1,5 miljoen abonnees verzameld.

Rob Kenney uit Washington heeft geen gemakkelijke jeugd gehad. Het gezin begint uit elkaar te vallen vanaf het moment dat de moeder van Rob gedwongen wordt te verhuizen voor het werk van haar man. Rob was toen pas 10 jaar oud. De relatie van zijn ouders wordt steeds grimmiger en uiteindelijk gaan ze scheiden. Rob’s vader krijgt de voogdij over de kinderen. Maar Rob merkt aan alles dat zijn vader dit helemaal niet ziet zitten.

online-vader Rob Youtube
Youtube

De vader van Rob verlaat het gezin toen Rob nog maar 14 jaar oud was. Rob besloot zijn ouderlijk huis te verlaten en bij zijn oudere broer in te trekken. Hoewel hij zijn broer enorm dankbaar is dat hij een humeurige puber in huis wilde nemen, miste Rob een belangrijk onderdeel in zijn leven. Hij had belangrijke levenslessen nooit van zijn vader kunnen leren. Hoe scheer je je snor, hoe knoop je een stropdas, hoe ontstop je het toilet?

Lees verder op de volgende pagina en bekijk de video´s van Rob: