Na 4 jaar vinden ze eindelijk hun hond terug, 1300 km van hun huis

Iedereen die ooit een huisdier is kwijtgeraakt zal dit herkennen. Het plotseling moeten missen van je geliefde dier breekt je hart. Zeker wanneer je niet weet wat er is gebeurd kan je jaren in onzekerheid zitten.

Dit overkwam ook de familie Chamlee uit Georgia (VS). Jodi adopteerde een pitbull uit het plaatselijke asiel met de naam Gucci. Ze was een hele lieve hond die een moeilijke tijd achter de rug had. Ze was enorm verzwakt en had verschillende gezondheidsproblemen. Maar dat weerhield Jodi er niet van de hond een tweede kans te geven.

Bron: CBS Philly

Ze nam Gucci mee naar huis en beloofde haar een fantastisch leven te geven. Ze zou nooit meer honger hebben of verwaarloosd worden. Maar 4 jaar geleden gebeurt er iets enorm verdrietigs. Gucci verdwijnt op een dag uit de tuin van de familie Chamlee. Er is geen enkel spoor van de hond te vinden!

Uiteraard zetten Jodi en haar man alles op alles om hun Gucci terug te vinden. Ze plakken poster op in de buurt met de foto van Gucci en verspreiden een oproep via social media. Ze bellen alle asielen in de omgeving in de hoop dat zij hun hond hebben opgenomen. Maar dit alles is zonder resultaat.

Waar is Gucci?

Is ze weggelopen uit de tuin? Heeft iemand haar meegenomen? Is ze aangereden door een auto? Het blijft een mysterie wat er met Gucci is gebeurd.

Er gaan jaren voorbij maar Jodi geeft nooit de hoop op ooit haar geliefde hond weer in de armen te kunnen sluiten. En dan gebeurt het ongelofelijke: Een vriend van Jodi ziet op een dag een foto van Gucci voorbij komen op Facebook!

Het is een bericht van Philly Bully Team, een organisatie die straathonden, vooral pitbulls, opvangt en ter adoptie aanbiedt. Ze zoeken nu een liefdevol thuis voor een pitbull met de naam Sally.

Het verhaal van Sally

Sally is gevonden op straat in Philadelphia. Marvin en Jessica Graaf vonden de oude hond in slechte conditie. Ze had een huidaandoening, artritis en vlooien. Het was duidelijk dat de oude hond al lange tijd geen thuis meer had.

Zodra Jodi hoort dat er een foto van haar hond rondgaat op Facebook zoekt ze contact met de ACCT. Ze vertelt hoe ze 4 jaar geleden haar hond Gucci is kwijtgeraakt en dat Sally verdacht veel op haar hond lijkt.

Ze vergelijken foto’s en al snel kan zonder twijfel worden vastgesteld dat Sally eigenlijk Gucci heet. De witte vlek op haar borst is namelijk identiek!

Eindelijk weer samen

Bron: CBS Philly

Nog diezelfde dag springen Jodi en haar man in de auto om naar Philadelphia te reiden en Gucci op te halen. Dat is ruim 1300 kilometer rijden!

“Ik kon niet meer wachten. Ik kon de gedachte niet verdragen dat ze dacht dat mama haar niet zou komen halen”

Gucci en Jodi zijn dolblij om elkaar na zo’n lange tijd weer terug te zien. Hoe Gucci zo ver van huis is geraakt blijft een raadsel. Gelukkig heeft ze haar weg terug gevonden naar haar familie.