Moeder tovert haar huis om tot een Disney sprookje

De familie Hermanson uit de VS heeft wel een heel speciaal huis. De familie houdt zo van Disney dat ze hun hele huis in de magische stijl hebben ingericht.

Iedere kamer in het huis heeft een andere Disney film als thema. Kelsey Hermansons maakt bijna alle meubels, accessoires en decoraties zelf. Ze koopt bijvoorbeeld meubels in kringloopwinkels en knapt ze zo op dat ze precies in het sprookje passen. Maar als ze een perfect Disney accessoire tegenkomt zal ze dit zeker kopen. Daarnaast is ze enorm handig en kan ze bijna alle verbouw klussen zelf. Of het nu gaat om tegels zetten, voegen of een vloert leggen.

Disney huis
Kelsey Hermanson

Haar echtgenoot (prins?) Eric helpt haar waar hij kan. Hij is vooral handig in het ophangen en monteren van dingen. Het inrichten en decoreren komt voor Kelseys rekening. Het Disney huis van de familie is inmiddels enorm populair op Instagram. Op haar account post Kelsey geregeld foto’s en video’s van haar Disney huis en ze heeft al ruim 55.000 volgers!

Assepoesters slaapkamer

De slaapkamer van het echtpaar is volledig in Assepoester stijl ingericht. Dit is de favoriete kamer van Kelsey.

“Het is de meest recente ruimte die ik heb ingericht en het is een van de meest magische kamers in ons huis. Ik vond dit antieke meubilair en schilderde alles zodat het zo uit de Assepoester film lijkt te komen.”

Bekijk de foto’s en video’s van de rest van dit Disney huis op de volgende pagina: