Meisje schrijft een brief aan haar overleden hond en krijgt een onverwacht antwoord

Iedereen die ooit afscheid heeft moeten nemen van een geliefd huisdier zal geraakt worden door dit verhaal.

Vanaf het allereerste begin waren de 4-jarige Maci en haar geliefde hond Kendal onafscheidelijk. De twee waren nooit ver uit elkaars buurt en deelden alles samen. Maar Kendal is de jongste niet meer en na een dapper gevecht tegen verschillende ziektes overlijd de hond op 13 jarige leeftijd.

Crystal Hopkins

De kleine Maci is uiteraard enorm verdrietig. Voor zo’n jong meisje is het moeilijk te begrijpen waarom haar beste maatje er plotseling niet meer is. De ouders van Maci doen er alles aan hun dochter te troosten. Ze leggen ook zo goed mogelijk uit dat Kendal niet meer terug komt. Ze is in de honden hemel gaan wonen.

Maci snap dat haar hond op een fijne plek is maar ze mist Kendal zo erg dat ze besluit haar hond in de hemel een brief te schrijven. Ze pakte papier en kleurpotloden en maakte een tekening van Kendal. Maci vertelt dat de tekening vertelt hoeveel ze van Kendal houdt en dat ze haar mist.

Crystal Hopkins

De ouders van Maci vertellen haar dat ze de brief de volgende ochtend aan de postbode mee kan geven. Dan zal hij bezorgd worden aan Kendal.

Maar Maci’s ouders hadden geen idee wat er vervolgens zou gebeuren. Lees verder op de volgende pagina: