Man vindt plotseling miljoenen op zijn bankrekening

Charles Calvin uit New Chicago werkt al jaren als vrijwilliger bij de brandweer. Hij verwachtte een betaling van 1700 dollar van de Internal Revenue Service. Dit is de belastingdienst van de Verenigde Staten. Maar de Amerikaanse man vindt plotseling miljoenen op zijn bankrekening.

Omdat Charles een laag inkomen heeft krijgt hij tijdens de corona crisis een extra uitkering van de staat. Maar wanneer hij zijn saldo checkt om te controleren of de betaling is overgemaakt krijgt hij de schok van zijn leven.

Charles ging naar een geldautomaat om zijn saldo te checken. Hij had nog maar 200 dollar op zijn rekening staan dus de extra uitkering van 1700 dollar kon hij goed gebruiken. Maar in plaats van 1900 dollar zag hij dat hij plotseling een saldo had van 8,2 miljoen dollar! Charles vertelt aan nieuwssite WGN:

“Ik ging naar de geldautomaat van de Family Express en toen ik $ 200 van mijn rekening had gehaald, keek ik naar het beschikbare saldo dat nog op mijn rekening stond. Blijkbaar stond er $ 8,2 miljoen op mijn rekening. Ik heb zoiets van, ‘Wat is hier in hemelsnaam aan de hand?”

Hoe Charles aan zo’n groot bedrag op zijn rekening komt en wat hij ermee doet lees je op de volgende pagina: