Niemand wou ze hebben, dus man adopteert 9 hoogbejaarde honden

Hoogbejaarde honden

Een geliefd huisdier verliezen is enorm verdrietig. Daar kan de Amerikaan Steve Greig zeker over mee praten. Zijn dwergpincher werd helaas aangereden door een auto en overleefde dit niet. Hoewel er maanden voorbij gingen bleef Steve het gemis voelen. Daarom besloot hij iets bijzonders te doen.

In plaats van een nieuwe puppy te kopen ging hij langs bij het plaatselijke asiel in Denver, Colorado. Steve wist dat er daar heel veel dieren wachten op een nieuw thuis. Helaas worden hoogbejaarde honden zelden geadopteerd. De meeste mensen kiezen toch voor een pup of een hond die geen speciale verzorging nodig heeft. Maar Steve maakt dit allemaal niet uit

Steve vroeg het asiel hem de dieren te laten zien die er al het langst zaten of die de kleinste kans hadden ooit geadopteerd te worden. Als eerste stelde ze hem voor aan een 12-jarige chihuahua. Het hondje had een hartruis en vier versleten knieën. Maar Steve was opslag verliefd. Die dag nog nam hij het hondje mee naar huis en noemde hem Eeyore. Dit was het begin van zijn gezellige beestenboel.

In de maanden die volgen gaat Steve langs verschillende asiels opzoek naar nieuwe leden voor zijn hoogbejaarde honden familie. Eeyore is inmiddels al bijna 19 jaar. Wat een leeftijd!

Lees verder op de volgende pagina en ontmoet alle super schattige hoogbejaarde honden die Steve een nieuw thuis heeft gegeven: