Disney bevestigt: nieuwe afleveringen Lizzie McGuire mét de originele cast

Lizzie McGuire nieuwe afleveringen

Alle 90’s kids verzamelen! We kunnen binnenkort weer genieten van één van onze favoriete jeugdseries want Lizzie McGuire komt terug!

Om het feest compleet te maken bevestigt Disney dat de originele cast terug zal keren. Niet alleen Hilary Duff zal weer in de huid kruipen van de inmiddels 30-jarige Lizzie. Ook de ouders, Jo en Sam (gespeeld door Hallie Todd en Robert Carradine) en Lizzie’s broertje Matt (gespeeld door Jake Thomas) gaan we terug zien.

Nieuwe afleveringen

Lizzie McGuire werd tussen 2001 en 2004 uitgezonden op Disney Channel. Er verscheen in 2003 ook een bioscoopfilm, The Lizzie McGuire Movie. De nieuwe Lizzie McGuire afleveringen zullen te zien zijn bij de streamingsdienst Disney Plus. Deze streamingsdienst zal op 12 november in Nederland te ontvangen zijn. Wanneer de nieuwe Lizzie McGuire afleveringen te zien zullen zijn is nog niet bekend.

Oude bekende

We weten wel meer over het verhaal van de serie. We volgen Lizzy McGuire als 30-jarige interieurontwerper. Ze woont in New York en is verloofd met een chef. Of de beste vrienden van Lizzie, Gondon en Miranda ook te zien zullen zijn in deze nieuwe afleveringen is nog niet bekend. Laten we hopen dat we ook van dit ‘gouden trio’ binnenkort weer kunnen genieten.

Hilary Duff plaatste deze foto op haar Instagram. De opnames met het gezin gaan zo te zien bijna beginnen.

Hoe blij ben jij met het nieuws dat Lizzie McGuire terug komt? Laat het weten via de socials!