Kleinzoon geeft zijn 84-jarige opa een nieuwe stijl en maakt van hem een Instagram-ster

Mode kent geen leeftijd. Dat gezegd hebbende, iedereen kan modieus zijn en zelfs op elke leeftijd model worden. Kijk maar naar de supermodellen Carmen Dell’Orefice en Daphne Selfe. Zij werken vandaag de dag, op 88-jarige leeftijd, nog steeds als model. Deze twee tijdloze supermodellen zijn het bewijs dat leeftijd slechts een getal is.

Laat je leeftijd daarom ook niet bepalen wat je wel niet kan dragen. Als een 84-jarige man een tiener-outfit wil dragen en dit op Instagram wil posten, dan moet dit toch gewoon kunnen? Maak kennis met Tetsuya Kudo, het 84-jarige Instagram model uit Akita, Japan. Deze man laat zien dat mode voor alle leeftijden is.

Ben jij al diezelfde Instragram infuencers ook een beetje zat? Altijd dezelfde soort poses, lunches vol quinoa, exotische locaties en gebruinde slanke lichamen. Het is hoog tijd voor iets nieuws! Tetsuya Kudo is precies wat het internet nodig heeft. We zouden soms bijna vergeten hoe leuk en inspirerend een Instagram account kan zijn.

Tetsuya is een gepensioneerde scheikundeleraar, die een onwaarschijnlijke, maar toch verfrissende nieuwkomer is in de online modewereld. Zijn kleinzoon, Naoya Kudo, liet zijn opa kennis maken met de mode wereld én Instagram. Toen Naoya zijn opa bezocht besloot hij iets leuks samen te gaan doen. Hij trok zijn opa zijn modieuze kleding aan en ze gingen samen de stad in, opzoek naar locaties om mooie foto’s te maken. Tetsya was zelf ook enorm enthousiast en kwam met steeds meer ideeën voor fotoshoots.

“Het was een enorme transformatie om mijn degelijke opa, die geen interesse in mode had, te zien in outfits die hij dacht nooit te dragen”

Toen Naoya de foto’s besloot te delen op een Instagramaccount konden de twee mannen niet geloven wat er vervolgens gebeurde. De foto’s waren direct een enorm succes. De likes en comments stroomden binnen. Inmiddels heeft account al meer dan 130.000 volgers! Ook de rest van de familie Kudo was enorm enthousiast en genoot van de mooie foto’s van hun opa en vader.

Bekijk hieronder de mooiste foto’s van deze 84-jarige influencer op Instagram:

Vergeet opa Tetsuya niet te volgen op Instagram voor nog meer inspirerende foto’s. En volg ook The Scoop op Facebook zodat je altijd de nieuwste verhalen in je tijdlijn ziet.