Lief! Keanu Reeves neemt zijn moeder mee naar The Oscars

Keanu Reeves neemt zijn moeder mee naar The Oscars

Alle ogen waren op Hollywood acteur Keanu Reeves gericht tijdens de rode loper van The Oscars 2020. Hij had namelijk wel een hele bijzondere vrouw meegenomen als zijn date.

De 55-jarige Hollywood-acteur kwam samen met zijn moeder, de 76-jarige Patricia Taylor, naar de uitreiking van de filmprijzen. Arm in arm poseren ze voor de fotografen. Keanu Reeves bewijst zo weer dat hij een van de aardigste, meest attente mensen in Hollywood (en waarschijnlijk de wereld) is.

Hij draagt een klassiek zwart pak met zwarte vlinderdas. Taylor straalt in een geheel wit pak met een lange button-down blazer en gouden hakken. De twee hebben duidelijk hun outfit op elkaar afgestemd.

Hoewel Reeves dit jaar niet genomineerd was voor prijzen kon hij deze avond niet alleen maar achterover leunen. Samen met Diane Keaton reikte hij de Original Screenplay Oscar uit . En de winnaar is … Parasite!

Keanu blijft ons blij maken met een goed nieuws. Zo werd onlangs bekend dat het 4e deel van The Matrix begin 2020 in productie gaat. En we kunnen wachten tot de film in 2021 uitkomt.

Scrol naar beneden om enkele foto’s van de Oscars te bekijken.

https://www.instagram.com/p/B8Ya6yJjx5Y/?utm_source=ig_embed

Volg jij The Scoop al op Facebook? Doen, is leuk! Zo blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste artikelen.