Kat verdwijnt 3 dagen en komt thuis met een briefje

kat briefje

Voor elke huisdiereneigenaar is het kwijtraken van je huisdier een van de ergste dingen die kan gebeuren. Dus toen de kat van een vrouw in Thailand werd vermist was ze bang dat ze hem nooit meer terug zou zien

Terwijl zijn baasje zich ongelofelijk zorgen maakte ging de kat op avontuur. Later bleek dat de kat de droom van alle katten beleefde. Want toen hij eindelijk terugkwam had de kat een briefje om zijn nek.

Het duurde drie dagen voordat de kat van de vrouw weer opdook. Ze was uiteraard enorm blij om haar huisdier weer in haar armen te kunnen sluiten. Maar ze zag ook dat hij iets had mee genomen van zijn avontuur. Er zat een briefje om zijn halsband geknoopt.

Nieuwsgierig maakte ze het briefje los en wat ze las verklaarde in een klap waarom haar kat zo lang weg was geweest.

“Uw kat bleef naar de makreel in mijn winkel staren dus ik heb hem er 3 gegeven. Tante May uit steeg 3”

Blijkt dus dat haar kat zich aanzienlijk heeft vermaakt die drie dagen. Hij heeft zijn buik rond gegeven bij de lokale vishandel! Dat is toch de droom van elke kat!

De eigenaresse van de vishandel, Tante May, kon zich goed voorstellen dat het baasje van de kat zich zorgen maakte en waarschijnlijk erg benieuwd was wat de kat al die tijd had uitgespookt. Daarom besloot ze een briefje te schrijven en dit aan de halsband van de kat vast te maken.

Opgelucht dat haar kat weer veilig thuis was kon de vrouw zeker de humor van het ondeugende kattenavontuur inzien. Ze besloot een foto van haar kat en het briefje te maken om online te delen.

Daar werd het verhaal al snel opgepikt en al snel was de avontuurlijke kat een beroemdheid. Lezers waren erg benieuwd naar andere avonturen van de kat maar daar moeten we vooralsnog op wachten. Veel lezers suggereerde wel dat het briefje een perfecte manier was om het baasje van de kat de rekening voor de vis te sturen.

Wat zou jij doen als dit jouw kat was? Vis betalen of niet?

Volg jij The Scoop al op Facebook? Doen, is leuk! Dan mis je nooit meer een verhaal zoals dit.