Husky’s redden kitten van de dood en nu zijn ze onafscheidelijk

Liefde op het eerste gezicht

En dan gebeurt er iets geweldigs. Lilo ontfermd zich over de kitten alsof het haar eigen jong is. Ze knuffelt de kitten, houdt haar warm en likt haar schoon. Husky Lilo is in één klap de nieuwe moeder van kitten Rosie.

Dankzij de goede zorgen van Lilo is Rosie minder gestrest en begint ze eindelijk uit een flesje te drinken. Nu ze wat op krachten is gekomen gaat Rosie ook bij Lilo opzoek naar melk. Zonder resultaat uiteraard maar het versterkt wel de band tussen husky en kitten.

Rosie heeft in Lilo een hele lieve en zorgzame surrogaat moeder gevonden. En Lilo is dol gelukkig met haar kleintje. Ze heeft zelf nooit puppy’s gehad en zal deze ook nooit krijgen. Maar ze is duidelijk gemaakt voor het moederschap.

Is het een husky of is het een kat?

Naarmate Rosie ouder wordt begint ze steeds meer het gedrag van haar moeder te kopieerden. Lilo zorgt ervoor dat Rosie netjes buiten haar behoefte doet. Ze spelen samen en Rosie gaat zelfs mee wandelen! De zus van Thoa, Rosie, heeft ook een husky, Infinity. Zij is het zusje van Lilo. De zussen besluiten Rosie ook aan Infinity voor te stellen. En de drie zijn al snel beste maatjes.

Maar er woont nog een familielid in de buurt. De neef van Thoa en Rosie is het baasje van de broer van Lilo en Infinity. De drie husky’s gaan geregeld samen wandelen en de natuur in. En nu hebben ze er een katten vriendinnetje bij!

Een fotogenieke vriendengroep

Stoere Rosie is meer husky dan kat

Rosie is eigenlijk meer husky dan kat. Ze heeft dan ook alles geleerd van deze drie honden. Ze spelen samen, knuffelen en doen dutjes. Rosie loopt inmiddels zelfs netjes mee aan de lijn en kan zelfs verschillende honden trucjes zoals “high five”. Wat ook opvalt is dat Rosie niet bang is voor water. Ze gaat gaan overal waar haar husky vrienden ook gaan.

Omdat Lilo zo’n groot hart heeft en zo’n goede moeder is heeft haar baasje besloten zich op te geven als gastgezin. Zo kan Lilo vaker voor verlaten kittens zorgen. Lilo wordt hier enorm gelukkig van en de kittens kunnen zich eindelijk geen betere surrogaatmoeder wensen. Rosie helpt ook met de kittens en zorgt ervoor dat ze net zo stoer worden als zij. Via hun steeds groter worden social media zoeken Lilo, Rosie en haar baasje een nieuw thuis voor de kittens.

View this post on Instagram

New faces @minicattown !?

A post shared by ?Lilo ?Infinity & ?Rosie (@lilothehusky) on

Deze fotogenieke vriendengroep zorgt voor geweldige foto’s. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste avonduren van Rosie en Lilo, volg dan LilotheHusky op Intagram en Youtube.