96-Jarige vrouw verkoopt haar huis maar wanneer ze de deur opent wordt een 72 jaar oud geheim onthuld

De zusjes Spizzirri werkten al 10 jaar samen als makelaar duo. Gladys en Carla hebben al heel wat smerige, aparte, verrassende en ongewone huizen gezien. Maar wat ze nu aantreffen in de woning van een 96-jarige dame doet zelfs hun mond open vallen van verbazing.

De 96-jarige Joyce uit Toronto in Canada belde op een dag het makelaarskantoor van de zusjes Spizzirri. Ze verteld dat ze op leeftijd is en haar woning graag wil verkopen. Gladys en Carla willen de vrouw uiteraard graag helpen bij de verkoop van haar woning.

Carla kon niet anders dan denken aan haar eigen oudere familieleden. Maar het feit dat Joyce bijna 100 was, nog op zichzelf woonde en ongelofelijk helder klonk waren niet de grootste verrassingen in dit telefoontje. Joyce vertelt dat ze al ruim 72 jaar in dit huis woont!

De alarmbellen gaan af

Doorgewinterde makelaar Carla is onder de indruk, maar maakt zich ook direct zorgen over de staat van het huis. Ze heeft vaker woningen van ouderen verkocht en weet dat dit een onaangename verrassing kan worden. Wanneer iemand zo lang in hetzelfde huis woont kan het huis in slechte staat zijn. De bewoners kunnen in al die jaren ook een hele hoop spullen hebben verzameld. Dit zal de waarde van het huis behoorlijk kunnen doen dalen.

jaren 50 huis Toronto

De makelaar zusjes besluiten de woning van Joyce in Toronto te bekijken zodat ze een betere inschatting van de marktwaarde van de woning kunnen maken. Maar wanneer ze de voordeur open doen valt hun mond open van verbazing.

Het huis van Joyce ziet er van buiten net zo uit als de andere huizen in de straat. Wanneer je het huis zo ziet kan je niet bedenken wat er achter de voordeur schuil gaat.

Dat lees je op de volgende pagina: