9 jarige jongen gaat viraal dankzij zijn ongewone schoolfoto

Het nemen van schoolfoto’s: ieder jaar is het weer spannend, voor zowel ouders als kinderen. Hoe jonger de kinderen hoe minder zorgen zij zich maken. Ouders daarentegen hopen ieder jaar (soms tegen beter weten in) op een zo normaal mogelijk portret. Ok, dat is misschien te hoog gegrepen. Op zijn minst een foto’s met open ogen en zonder vlekken in de kleding.

We mogen de ouders van de 9-jarige Jake uit de VS daarom enorm bewonderen. Zij stelde namelijk geen enkele eis aan de outfit van hun zoon toen deze vertelde dat de schoolfotograaf langs kwam. Hij mocht zelf uitkiezen wat hij voor zijn foto wilde dragen. Nou, en dat stelde zeker niet teleur. Laat die keuze maar aan een 9-jarige over.

Jake en zijn Halloween kostuum

Jake was super blij dat hij deze vrijheid van zijn ouders kreeg. Zijn ouders, Craig en Kari, daagde hun zoon zelfs uit om iets zeer origineels te dragen. Jake zou 10 dollar van zijn ouders krijgen als hij zijn Halloween kostuum op de foto zou dragen!

Daar moest Jake wel even twee keer over na te denken. Hij was dat jaar voor Halloween namelijk verkleed als hotdog! Het idee om in deze outfit naar school te gaan maakte hem eerst een beetje zenuwachtig. Maar uiteindelijk zag hij de grap er van in en ging de uitdaging aan.

Lees verder op de volgende pagina: