Deze oude horoscoop uit 1979 moet je echt even lezen

Deze horoscoop uit 1979 werd gedeeld op Twitter door de 19-jarige Wendy. Mensen konden hun ogen niet geloven en haar tweet heeft al meer dan 231.000 retweets, 489.500 likes en bijna 10.000 reacties!

Je vraagt je vast af waar alle ophef over gaat. Nou, de 19-jarige Wendy uit de VS heeft een oude horoscoop uit 1979 uit het stof getrokken. De horoscoop werd 30 jaar geleden geschreven en beschrijft de persoonlijkheid van de 12 sterrenbeelden. Leuk!

Benieuwd wat de horoscoop over jouw sterrenbeeld schrijft? Nou de horoscoop is nogal eerlijk. Dus verwacht geen strelende woorden en mooie omschrijvingen. Nee, deze horoscoop is niet geschikt voor mensen zonder zelfspot of voor lezers met een aversie tegen scheldwoorden..

Online is de oude horoscoop een ware hit en Twitteraars reageren massaal op de horoscoop uit 1979. Gelukkig zijn niet veel mensen echt beledigd en zien de meeste er zelfs een kern van waarheid in:

Jouw horoscoop uit 1979

Benieuwd wat jouw sterrenbeeld over jouw karakter zegt? Hieronder vind je de vertaling van de horoscoop. We hebben een aantal woorden moeten ‘weg-bliepen’ omdat het te onaardig was. Maar als de volledige Engelse tekst wil lezen, bekijk dan de afbeelding. Dus voordat je denkt: “oooooh wat errug” Je bent gewaarschuwd!

We zijn benieuwd of je iets van jezelf in de omschrijving herkent. Laat je het ons weten? En vergeet deze grappige horoscoop niet te delen met je vrienden en familie! Hopelijk kunnen zij er ook om lachen.

Waterman (20 jan. – 18 feb.) Je hebt een inventieve geest en bent geneigd om vooruitstrevend te zijn. Je liegt veel. Je maakt constant dezelfde fouten omdat je dom bent. Iedereen vind je *blieb* onaardig.   

Vissen (19 februari – 20 maart) Je hebt een levendige fantasie en denkt vaak dat je wordt gevolgd door de CIA of FBI. Je hebt een geen invloed op je vrienden en mensen nemen het je kwalijk dat je met je macht pronkt. Je mist zelfvertrouwen en bent over het algemeen een *blieb*.

Ram (21 maart – 19 april) Je bent het type pionier en je vind de meeste mensen een *blieb*. Je bent opvliegend, ongeduldig en luistert niet naar advies. Je bent een *blieb*.

Stier (20 april – 20 mei) Je bent praktisch en volhardend. Je hebt een vastberadenheid en werkt hard. De meeste mensen denken dat je koppig en eigenwijs bent. Je bent niets anders dan een *blieb* communist.

Tweelingen (21 mei – 20 juni) Je bent een snelle en intelligente denker. Mensen vinden je leuk omdat je biseksueel bent. Je verwacht echter te veel voor te weinig. Dit betekent dat je een gierige *blieb* bent.

Kreeft (21 juni – 22 juli) Je bent sympathiek en begrijpt de problemen van andere mensen. Dit maakt je een watje.  Je stelt altijd dingen uit. Daarom zal je altijd in de bijstand zitten en niets waard zijn. Iedereen in de gevangenis is een kreeft.

horoscoop 1979

Leeuw (23 juli – 22 aug) Je ziet jezelf als een geboren leider. Anderen vinden je juist een idioot. De meeste leeuwen zijn pestkoppen. Je bent ijdel en houdt niet van eerlijke kritiek. Je arrogantie is walgelijk. Leeuwen zijn dieven en *blieb* en zijn de meeste tijd kwijt aan het kussen van spiegels.

Maagd (23 aug. – 22 sept.) Jij bent het logische type hebt een hekel aan onenigheid. Dit muggenziften is misselijkmakend voor je vrienden. Je bent koud en emotieloos en valt vaak in slaap tijdens het vrijen. Maagden zijn goede buschauffeurs en pooiers.

Weegschaal (23 sept – 22 okt) Je bent het artistieke type en hebt het moeilijk met de realiteit. Als je een man bent, ben je een nul. De meeste vrouwelijke weegschalen zijn een *blieb*. Weegschapen zullen komen te overlijden door een SOA.

Schorpioen (23 oktober – 21 november) De slechtste van het slechtste. Je bent gewiekst in je werk en niet te vertrouwen. Je bereikt het toppunt van jouw succes door je totale gebrek aan ethiek. De meeste Schorpioenen zijn moordenaars.  

Boogschutter (22 nov – 21 dec) Je bent optimistisch en enthousiast. Je hebt een roekeloze neiging om op geluk te vertrouwen omdat je geen talent hebt. De meeste Boogschutters zijn dronkaards of drugsverslaafden. President Nixon was een Boogschutter. Je bent niemands tijd waard.

Steenbok (22 dec – 19 jan) Je bent conservatief en bang om risico’s te nemen. Je bent eigenlijk gewoon een * blieb* Er is nog nooit een Steenbok belangrijk geweest. *blieb*.