Deze 2 honkbalspelers met dezelfde naam doen DNA-test om te zien of ze familie zijn

Zou jij het leuk vinden om je dubbelganger te ontmoeten? Er misschien wel iemand op deze wereld rond die enorm veel op je lijkt. Zou het een lang verloren tweelingbroer of zus zijn kunnen? Alleen een DNA-test kan duidelijkheid geven. Wat denk je bijvoorbeeld van deze twee Amerikanen?

DNA-test

Ze hebben allebei rood haar, een baard, dragen een bril, zijn 1.90 lang en spelen professioneel honkbal. Dit is al bijzonder, want wanneer kom je nu iemand tegen die zo veel op je lijkt? Maar hier stopt het niet, want de mannen spelen ook nog op dezelfde positie, als pitcher. Daarnaast hebben ze dezelfde operatie aan hun elleboog ondergaan, bij dezelfde arts. Niet te geloven toch? Maar wat nog vreemder is, ze hebben ook nog dezelfde voor- en achternaam!

Twitter

Het is dus niet zo vreemd dat Brady Feigl en Brady Feigl continue door elkaar worden gehaald. In 2017 ontdekte ze elkaar toen de universiteit van Brady Feigl per ongeluk een foto van de andere Brady Feigl postte op Twitter:

DNA-test
Bron: Twitter

De mannen besluiten een DNA-test te doen om te kijken of ze familie van elkaar zijn. Op de volgende pagina lees je wat de uitslag is: