Familie zet bord in de tuin en voorbijgangers beginnen spontaan rare loopjes te doen

Lang binnen zitten doet soms gekke dingen met mensen. We bakken kilo’s bananenbrood, beginnen massaal te knutselen en de legpuzzels zijn niet aan te slepen. De thuis quarantaine maakt ons behoorlijk creatief!

Silly Walks

Een gezin uit het Amerikaanse is ook lekker creatief bezig. Zij hebben met een ludieke actie gezorgd dat de voorbijgangers voor hun huis voortaan voor een goede dosis entertainment zorgen. Het enige wat het gezin hoeft te doen is in de voortuin zitten en te genieten van de show. Hoe ze dit voor elkaar hebben gekregen? Met een heel simpel bordje in de tuin!

De famili Koto besloot zichzelf en de rest van de buurt te vermaken door een sketch uit de televisieshow van de komediegroep Monty Python na te doen. Ze plaatste een bordje in de tuin met een boodschap van “The Ministry of Silly Walks“.

Voor degene die deze hilarische sketch nog niet gezien hebben, het gaat over een minister met een nogal eigenaardige manier van lopen. Hij is de minister van The Ministry of Silly Walks. Op een dag komt Mr. Pudey naar het ministerie en vraagt de minister om subsidie om zijn eigen vreemde manier van lopen te ontwikkelen.

De familie Koto moet altijd enorm lachen om deze sketch omdat de moeder van het gezin zelf bij de gemeente werkt. Tijdens een quarantainewandeling met het gezin besloten ze om deze eens op te leuken door allemaal een silly walk te doen.

De leukste collectie silly walks zie je op de volgende pagina: