Even binnenkijken: Dit is het huis van de familie Obama in Washington D.C.

Nadat de Obama’s het witte huis verlieten, kochten ze een luxe bakstenen herenhuis in de chique wijk Kalorama in Washington DC. Dit prachtige huis uit 1920 kostte de voormalige president naar verluidt 8,1 miljoen dollar. Benieuwd naar wat je krijgt voor dit bedrag? Neem een kijkje in het huis van de familie Obama!

huis Obama

Het exterieur van de woning is werkelijk prachtig. De bakstenen muren, het hoge puntdak en de indrukwekkende schoorsteen geven dit huis veel charme. De voormalige president en zijn familie hebben uiteraard behoefte aan privacy en voldoend beveiliging. De stenen omheining, beplanting en metalen hek zijn geen overbodige luxe. Maar dit huis zal ook zeker beschikken over de beste inbraakpreventie en camerabeveiliging.

Tijd om naar binnen te gaan! Het huis heeft in totaal 9 slaapkamers, 8 badkamers, een openhaard, zolder, kelder, inloopkasten, een prachtige tuin met meerdere terrassen en een binnenplaats!

De hal

MCFADDEN GROUP

Bij binnenkomst sta je in een chique zwart witte hal. De vloer is betegeld en de plafonds zijn omlijst met witte ornamenten. Verder is gekozen voor aardse rustige kleurtonen.

De woonkamer

MCFADDEN GROUP

De foto’s van de woning zijn gemaakt vlak voordat de familie Obama het huis kocht. Het interieur is waarschijnlijk door een binnenhuisarchitect geplaatst om het huis te verkopen. De meubels en vloerkleden zullen daarom hoogstwaarschijnlijk zijn vervangen. Maar de foto’s geven je een goed inkijkje in de grandeur en charme van dit huis. Zoals deze elegante woonkamer.

De keuken

MCFADDEN GROUP

De keuken is uitgevoerd in een typische Amerikaanse stijl. Marmeren werkbladen, veel wit en de nieuwste apparatuur. De bar in het midden van de keuken is de perfecte plek voor een snel ontbijt of gezellige middag met vrienden.

De slaapkamer

MCFADDEN GROUP

Het huis van de familie Obama heeft in totaal maar liefst 9 slaapkamer. Of dit de kamer is van Barak en Michelle is niet bekend. Maar kijk eens wat een prachtige ramen! Deze slaapkamer ligt aan de voorkant van het huis. Zo willen wij wel een nachtje komen logeren bij de Obama’s.

Nog een slaapkamer

MCFADDEN GROUP

De twee dochters van Michelle en Barak woonden nog thuis toen de familie het witte huis verliet. Dit kan een slaapkamer voor een dochter zijn geworden. Wij zijn verliefd op het kleine boekenkastje onder het raam. Wat een leuk detail! De overige slaapkamers zijn waarschijnlijk gerenoveerd tot logeerkamers en werkkamers.

De badkamer

MCFADDEN GROUP

Dit is maar één van de vele badkamers die in dit huis te vinden zijn. Het is in luxe Amerikaanse huizen de normaalste zaak van de wereld om voor iedere slaapkamer een eigen badkamer te hebben. Dit huis heeft daarom maar liefst 8 badkamers! Dat betekent dat je iedere dag van de week ergens anders kan douchen!

De tuin

MCFADDEN GROUP

De honden van de familie Obama, Bo en Sunny kunnen lekker rondrennen in de tuin. Er zijn twee grote terrassen. Eén met een eettafel om buiten te genieten van een maaltijd met vrienden en familie. En een terras met heerlijke lounge stoelen om in weg te zakken. De hoge bomen zorgen voor voldoende schaduw en geven wat privacy.

MCFADDEN GROUP

Wat een prachtig huis! Wij zijn ongelofelijk benieuwd hoe de Obama’s het hebben ingericht maar daar zijn helaas geen recente foto’s van. Misschien dat ze ons ooit nog eens laten binnenkijken in hun huis.

Bij welke celebrity wil jij nog meer graag een rondleiding door hun huis? Laat het ons weten via de socials!