Dankzij sociale media kunnen we geregeld genieten van een romantisch huwelijksaanzoek. Even helemaal weg zwijmelen bij het geluk van anderen. Heerlijk toch! Maar deze man heeft de lat voor alle toekomstige huwelijksaanzoeken wel erg hoog gelegd. Hij vraagt zijn vriendin op een superromantische en creatieve manier ten huwelijk. Niet vreemd dat de video van zijn aanzoek compleet viral gaat.

Lee Loechler uit Boston (VS) is maar liefst een half jaar bezig geweest met de voorbereidingen van zijn sprookjesachtige huwelijksaanzoek. Samen met de Australische animator Kayla Coombs werkt hij aan een alternatief einde van de favoriete film van zijn vriendin Sthuthi David, Doornroosje.

Lee neemt Sthuthi mee naar een prachtige vintage bioscoop in Boston. Ze hebben kaartjes voor haar favoriete Disney film, Doornroosje. Het stel kent elkaar al sinds de middelbare school en is al jaren samen. Maar Lee is van plan de relatie naar een hoger niveau te tillen. Sthuthi zal de verrassing van haar leven krijgen.

“It’s not every day you get to propose to your high school sweetheart”

Ze nemen plaats op de eerste rij en de film begint. Maar tegen het einde van de film gebeurd er iets raars.. De prinses en haar prins veranderen plotseling van uiterlijk. Sthuthi kijkt verbaast toe en lijkt zelfs een beetje gepikeerd dat haar lievelingsfilm is aangepast. Maar dan valt uiteindelijk bij haar het kwartje.

Lee heeft het aanzoek gefilmd. Deze video vind je op de volgende pagina: