Veel mensen kijken er ieder jaar weer naar uit: het grote Paas spektakel ‘The Passion’. Vandaag is bekend geworden welke BN-ers er dit voorjaar een prachtige vertelling van gaan maken. En geloof ons, het is een rijtje om over naar huis te schrijven.

The Passion in Roermond

Ieder jaar vindt de vertelling van de laatste dagen van Jezus in een andere stad in ons land plaats. Dit jaar is het de beurt aan Roermond. Op 9 april, op Witte Donderdag, zal het centrum vol met toeschouwers staan. Het tv-evenement wordt live uitgezonden op NPO 1, NPO Radio 2 en NPO Start.

Een bijzonder editie

Dit jaar kunnen we alweer voor de 10e keer genieten van het ingrijpende Paasverhaal. Deze jubileum editie zal het thema ‘75 jaar bevrijding’ hebben. Vrijheid en liefde vormen de rode draad in het lijdensverhaal van Jezus.

De sterren cast

Presentator Johnny de Mol zal de rol van Verteller op zich nemen en oud DI-RECT-zanger Tim Akkerman zal te zien zijn als Jezus. Acteur Soy Kroon speelt dit jaar de rol van Judas en zangeres Trijntje Oosterhuis vertolkt de rol van Maria. Komiek Roué Verveer vervuld de rol van Pilatus en acteur Jan Kooijman zal te zien zijn als Petrus. Presentator Bert Verveer zal verslag doen van de processie.

Kijk jij ook al zo uit naar The Passion? Geniet dan maar alvast van deze veelbelovende beelden waarin de cast van The Passion 2020 wordt voorgesteld:

Volg jij The Scoop al op Facebook? Doen, is leuk! Zo blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste verhalen.