Deze huisdieren hebben een opvallend menselijk gezicht

dieren menselijk gezicht

Je hoort wel eens dat baasjes steeds meer op hun huisdier gaan lijken. Maar soms lijkt dit eerder andersom te zijn. Deze huisdieren veroveren het internet met hun menselijke gezichtjes.

Veel mensen denken dat de foto’s zijn bewerkt met Photoshop of dat er een filter is gebruikt om de dieren menselijker te maken. Maar dit is niet het geval. Al deze schattige beestjes zijn gewoon zo geboren. Een beetje vreemd zien ze er wel uit, en misschien zelfs een beetje eng. Het lijkt net een mens in een honden of katten kostuum…

Yogi

Dit is Yogi. Hij is een kruising tussen een Shih Tzu en een poedel, oftewel een Shih-poo. Zijn baasje, Chantal Desjardins, poste deze foto van Yogi en Daria online. Toen de foto door een vriend van een vriend van Chantal op Reddit werd geplaatst ging het aparte koppie van Yogi viral. Niet zo gek, kijk die menselijke ogen eens!

Nori

Als je het gezichtje van deze pupper ziet smelt je toch gelijk? Deze hond met de lieve glimlach heet Nori. Hij is een mix tussen een Australische herder en een poedel. Zijn baasje Tiffany Ngo kan bijna niet meer normaal met hem over straat. Ze worden constant staande gehouden voor een foto. Niet zo gek, want zo’n bijzonder snuitje zie je niet iedere dag.

View this post on Instagram

I survived. And flourished.

A post shared by Nori Porkchop (@norichiban) on

Valkyrie

Niet alleen honden kunnen menselijke trekjes hebben. Deze kat lijkt bijna niet meer op een kat. Deze prachtige pluizebal heet Valkyrie. Deze Maine Coon lijkt zo uit een fantasy film te zijn gekropen. Haar bijzondere uiterlijk zorgde ervoor dat Valkyrie een internetsensatie werd. In dit filmpje is ze nog maar 2 maanden oud.

Wat een huisdier nu een menselijk gezicht geeft is niet helemaal duidelijk. Maar het lijken vooral de ogen te zijn die voor verwarring zorgen. Welke van deze drie is jouw favoriet? Laat het ons weten via de socials!