Bruidegom verrast bruid met puppy op bruiloft!

Je trouwdag is een van de bijzonderste dagen in je leven. Het kan druk, emotioneel, onvergetelijk en stressvol tegelijk zijn. Een onaangekondigde verrassing kan zo’n dag maken of breken.

De bruidegom in de onderstaande video durfde het wel aan om zijn nieuwe bruid op hun trouwdag te verrassen. Jeff Althoff had het perfecte idee om de bruiloft nog memorabeler te maken dan deze al zou zijn.

In sommige landen en culturen kennen ze de traditie dat het bruidspaar elkaar een cadeau geeft op de huwelijksdag. Het is een schattig klein evenement dat je voor of na de ceremonie kunt doen, en steeds meer stellen nemen dit over. Het cadeau dat Jeff voor zijn bruid in gedachte had veranderde in een viral video!

Jeff licht zijn bruidsjonkers in

bruidegom bruid puppy
bron: Youtube

Jeff brengt zijn groep bruidsjonkers bij elkaar en kondigt aan dat hij vandaag iets geheims van plan is. Hij gaat zijn bruid verrassen en kan wel wat hulp gebruiken bij de uitvoering. Want het laatste wat je wil is nog meer chaos en geregel op je trouwdag. Maar als zijn bruidsjonkers vragen wat precies het plan is lacht Jeff en zegt:

“Ze zal het niet weten totdat ze deze video later ziet. Zijn jullie klaar om het te weten? Nou, dat kan nog niet! “

Hoe flauw! Maar goed, de mannen weten in ieder geval dat er iets gaat gebeuren en dat bruid Jenna van niets weet. Gelukkig wordt al snel meer duidelijk.

bruidegom bruid puppy
bron: Youtube

Jeff houdt een toespraak tijdens het receptiediner. Zenuwachtig vertelt hij dat hij een verrassing heeft voor Jenna. Hij vraagt haar naar voren te komen en vertelt dat hij een cadeau voor haar heeft. Het is dat wat ze altijd al gewild heeft.

“Ben je het met me eens dat de afgelopen paar uur de beste zijn geweest als gezin van twee? Nou, ik ben blij te mogen vertellen dat we nu een gezin van drie zijn!”

Je ziet Jenna vol ongeloof naar haar man kijken. Is ze zwanger, komt er een kindje aan, dat zou ze zelf toch het beste weten? Ook de bruidsmeidjes op de achtergrond lijken te denken dat de gezinsuitbreiding betekent dat Jenna in verwachting is.

Lees verder op de volgende pagina: