Het betoverende optreden van deze cheerleaders is al meer dan 9 miljoen keer bekeken

Veel tieners kijken er absoluut niet naar uit om na de vakantie weer terug naar school te gaan. Gelukkig is er ten minste één groot voordeel aan het begin van het schooljaar voor scholieren in de VS – het betekent dat de homecoming-week voor de deur staat!

Homecoming is een jaarlijkse traditie in de VS, waarbij iedereen van de high schools of colleges samenkomt om te vieren dat het sportteam zijn eerste thuis wedstrijd speelt. Vaak loopt het hele dorp uit om de wedstrijd te zien. Het ligt aan de school om welke sport het gaat. Meestal is het basketbal, Amerikan football of ijshockey.

Maar het draait niet alleen om het sportteam. De cheerleaders zorgen er bij homecoming voor dat ze een extra spectaculair optreden geven. Vaak trainen ze de hele zomervakantie voor dit evenement. Zo ook de meiden van de MIHS cheerleaderploeg. Hun optreden betoverde het publiek en ging vervolgens online viral!

Het begint allemaal met de cheerleaders die het gymnasium binnenkomen met hun handen verborgen achter hun rug. De tribunes staan vol met schreeuwende scholieren die niet kunnen wachten om te zien wat de meiden in petto hebben.

Lees verder op de volgende pagina en bekijk het indrukwekkende optreden: