Ze is bang voor honden dus adopteert ze een hond die bang is voor mensen

Onlangs deelde Teresa Hwang haar hartverwarmende verhaal op TikTok. Ze bewijst dat liefde sterker is dan angst. Haar video is inmiddels al meer dan 2,1 miljoen keer bekeken en heeft al ruim 458 duizend likes gekregen.

Toen de Canadese Teresa 10 jaar oud was is ze door een hond van kennissen gebeten in haar gezicht. Maar dit is niet de enige keer. Toen ze 20 was werd ze weer door een hond gebeten, deze keer in haar been.

ketophoria

Deze nare ervaringen hebben ervoor gezorgd dat ze al haar hele leven doodsbang is voor honden. Ze probeert honden daarom zoveel mogelijk te vermijden. Wanneer ze op straat een hond aan zag komen stak ze snel de straat over en wanneer ze bij vrienden op bezoek ging vroeg ze hen hun hond in een andere kamer op te sluiten.

Wanneer ze een hond beter kent kan ze wel in de buurt komen en zelfs een aai geven. Maar zodra de hond blaft of gromt, zelfs als dit speels is, komt de angst direct terug. De hond van haar zus is de enige die ze echt vertrouwd. Het is een 16 jarige zwarte mix met de naam Cola.

Toen Teresa 2 weken op Cola had gepast tijdens de vakantie van haar zus vroeg de vriend van Teresa of ze toch niet zelf ook een hond wilde adopteren. Hij wil dolgraag een hond en hoopte al jaren dat ze ooit haar angst zou overwinnen.

ketophoria

Angsten zijn er om te overwinnen

Dankzij de goede ervaringen met de lieve Cola besluit Teresa eens te kijken wat de mogelijkheden zijn. Angsten zijn er nu eenmaal om te overwinnen! You go girl! Ze nemen contact op met verschillende asielen en honden opvang centra. Op een dag vinden ze via Niagara Dog Rescue een hond genaamd Patches.

Lees verder op de volgende pagina: