Zijn adoptieouders waren straatarm, maar nu geeft hij ze hun droomhuis

Jayvee Lazaro Badile II uit de Filipijnen is nu een succesvolle zakenman. Maar zijn leven had compleet anders kunnen lopen als hij zijn adoptieouders nooit had ontmoet.

We houden allemaal van een verhaal waarin de arme underdog uiteindelijke al zijn dromen waar maakt. Dit is precies zo’n verhaal. Laat je inspireren door de man die zijn adoptieouders hun droomhuis geeft.

Toen Jayvee nog maar een baby was werd hij door zijn biologische ouders afgestaan ter adoptie. Het gezin wat hem adopteerde was zelf buitengewoon arm maar er was geen gebrek aan liefde. Nanay en Tatay sloten de kleine Jayvee in hun hart en gaven hem alles wat ze hadden. Ze verdiende niet veel met hun werk als straatverkoper en hotelportier maar ze werkte hard om hun zoon een goed leven te geven.

Jayvee Lazaro Badile II

Een klein appartement

Jayvee groeide op een klein appartement van 20 m2. Er lopen ratten en ze delen de ruimte met soms wel 25 anderen. Er was maar 1 badkamer, geen stromend water en maar soms elektriciteit. Als het gezin 2 maaltijden per dag kon eten waren ze al intens gelukkig. Maar ondanks het gebrek aan geld en luxe was er nooit een gebrek aan liefde en geborgenheid.

Jayvee Lazaro Badile II

De herinneringen aan zijn jeugd draagt hij nog altijd met zich mee. De moeite die zijn ouders hadden om voldoende geld te verdienen om te overleven inspireert hem om hard te werken.

Jayvee Lazaro Badile II

Dankzij de steun van Nanay en Tatay kon Jayvee een opleiding volgen. Hij wist wat hard werken was en kon daarom al vrij snel aan de slag in een leidinggevende functie. Terwijl Jayvee de sociale ladder beklom, beloofde hij de twee mensen die meer van hem hielden dan van zichzelf, een beter leven te geven. Dus dat deed hij.

Benieuwd naar het droomhuis voor zijn adoptieouders? Lees verder op de volgende pagina: