Die durft: 7-jarige komiek roast Simon Cowell bij ‘America’s Got Talent’

7-jarige cabaretier J.J. Pantano laat de knorrige Simon Cowell op hilarische wijze zien dat hij niet de enige is die kan oordelen. JJ kreeg in 2019 bij Australia’s Got Talent een Golden Buzzer.

7 jarige Simon Cowell

De kleine cabaretier behaalde zo de finale en op basis van zijn schattige beledigingen is het gemakkelijk te begrijpen waarom. In zijn stand-up optreden ‘beledigde’ hij niet alleen de jury maar ook de presentatoren van de show.

Nu doet JJ mee aan de Champions edition van America’s Got Talent. Hierin komen verschillende succesvolle acts van over de hele wereld samen om uit te vechten wie de aller beste is. JJ staat te stralen in de halve finale en besluit om ook deze keer alle juryleden eens flink de waarheid te vertellen. Ja, ook Simon Cowell krijgt de volle laag van de 7 jarige komiek.

Zo, die druft!

Hij ziet er lief uit, in zijn rode colbertje en witte gympen. De microfoon lijkt gigantisch in zijn kleine handen, maar als hij zijn mond open trekt zal die van jou openvallen van verbazing. Deze kleine baas weet precies hoe hij op een grappige manier volwassenen op de hak moet nemen.

Eén voor één gaat hij de juryleden af. Tot het de beurt is aan Simon Cowell, hij probeert de 7 jarige nog de mond te snoeren, maar dat lukt hem niet. JJ heeft duidelijk vooronderzoek gedaan, want hij weet dat Simon na zijn dood wil worden ingevroren. Dit feitje geeft JJ de perfecte mogelijkheid om Simon eens flink in de maling te nemen:

“Als ik nu naar je gezicht kijk, denk ik dat je het proces al bent begonnen.”

Wat Simon van het optreden van JJ vond zie je op de volgende pagina: